Υπάρχουν πολλές τροφές που τρώμε έξω σε διάφορα εστιατόρια ιδιαίτερα αυτά με την ανατολική κουζίνα και έχουν τη φήμη ότι είναι υγιεινές δυστυχώς όμως δεν ισχύει.

Μερικές από αυτές είναι:

Γιαπωνέζικο: California Rolls


To sushi γενικά είναι ένα υγιεινό φαγητό εκτός κι αν παραγγείλετε California rolls. Τα οποία γίνονται από κατεψυγμένο καβούρι και λευκό ρύζι και τα βουτάτε σε σόγια δεν είναι υγιεινό. Αντί να εποφελείστε από τα Ω-3 του ψαριού παίρνετε άχρηστες θερμίδες. Δυστυχώς τα κατεψυγμένα καβούρια είναι συνήθως χημικά, και έτσι τρώτε πολύ άμυλο και νάτριο.΄Είναι καλύτερο να παραγγέλνετε κάτι που να περιέχει πραγματικό ψάρι.

Ινδικό:κοτόπουλο με κάρυ


Το κοτόπουλο θεωρείται πηγή πρωτεΐνης και όταν δεν είναι τηγανητό αποτελεί μία πολύ υγιεινή επιλογή. Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο φαγητό είναι το κάρυ. Οι σάλτσες από κάρυ συνήθως περιέχουν μεγάλη ποσότητα από κρέμα, γάλα καρύδας και λιωμένα κάσιους που κάνουν τη σάλτσα πιο παχύρευστη. Είναι καλύτερο να επιλέγεται κάποιο πιάτο με κουρκούμη το ινδικό μπαχαρικό που σύμφωνα με έρευνες βοηθάει στην πρόληψη του καρκίνου.

Κινέζικο: τόφου και μεικτά λαχανικά


Δεν είναι η κατάλληλη επιλογή σε ένα κινέζικο να διαλέξετε να φάτε γλυκόξινο τόφου. Ένα τέτοιο πιάτα έχει κατά μέσο όρο 900 θερμίδες και 2,200mg νάτριο.